Lázně Bohdaneč - golfová pohoda ve východních Čechách

Poznejte vyhlášenou osmnáctku s novým ubytováním v sousedství přírodní rezervace. Balíček obsahuje ubytování se snídaní, golf i další výhody. Tento balíček můžete také objednat jako dárek s využitím v sezoně 2024.

Balíček obsahuje

  • 1 nebo 2 noci ve dvoulůžkovém pokoji
  • snídaně
  • 1 nebo 2 green fee 18 jamek v Golf Resortu Lázně Bohdaneč
  • 1 koš míčků na driving / os.
  • vstup na cvičné plochy zdarma
  • 50% sleva na další green fee během pobytu
  • parkování
  • Wi-Fi

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Termín Cena
111celoročně2 050 Kčpoptat
122celoročně3 900 Kčpoptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: *1 osoba

* Ceny za osobu platí při pobytu 2 osob ve dvoulůžkovém pokoji

Poloha

18 jamkové mistrovské hřiště leží v sousedství Lázní Bohdaneč a přírodní rezervace Bohdanečský rybník. Golfový areál se vyznačuje přívětivou atmosférou a golfisté se sem rádi vrací nejen za kvalitním a zajímavým hřištěm ale i díky "rodinné venkovské" atmosféře.

Nabízíme také řadu dalších aktivit, které mohou využít "nehrající" návštěvníci našeho resortu. V těsném okolí hřiště je síť cyklotras, naučné stezky a národní technická památka Opatovický kanál s pozůstatky středověké rybniční soustavy s poklidným tokem pro vodáky (přímo v resortu si můžete vypůjčit kánoe). Krásnou procházkou se můžete vydat na prohlídku největší ptačí rezervace u nás nebo navštívit četné písníky, které nabízejí možnost kvalitního koupání.

Ubytování

Ubytujte se přímo v golfovém resortu Lázně Bohdaneč. Ubytování bylo vybudováno v roce 2022 jako přístavba ke stávající klubovně spolu s konferenční místností (pro cca 30-40 osob) a zázemím pro golfisty (šatny, toalety, sprchy).

K dispozici máme 4 dvoulůžkové pokoje (Masters, The Open, US Open a LázněBohdanč Open). 1 pokoj s manželskou postelí a 3 pokoje s oddělenými postelemi. Všechny pokoje disponují vlastní koupelnou (se sprchovým koutem a WC), TV, kvalitním nábytkem, klimatizací, Wi-Fi připojením a s možností využít naší infrasaunu pro relaxaci.

Golf Resort Lázně Bohdaneč

18jamkové hřiště bylo citlivě zasazeno do existující přírody a v tomto směru patří mezi jedny z nejkrásnějších 18 jamkových hřišť u nás.

Hřiště vyniká pestrostí jamek. V posledních pěti letech prošlo řadou změn zaměřených na zvýšenou pohodu hráčů a významné zlepšení kvality hracích ploch i jejich okolí. Cílem aktuálního designu je to, aby hřiště bylo milosrdné k hráčům s vysokým HCP a zároveň zůstal zachován vysoce sportovní ráz pro hráče s nízkým HCP.

Celý golfový areál se vyznačuje přívětivou atmosférou a golfisté se sem rádi vrací nejen za kvalitním a zajímavým hřištěm ale i díky "rodinné venkovské" atmosféře. Nabízíme také řadu dalších aktivit, které mohou využít "nehrající" návštěvníci našeho resortu.