Egypt - Ain Sukhna - Jaz Little Venice Golf Resort

5hvězdičkový hotel na břehu Suezského průplavu a 27jamkové parádní golfové hřiště. Užijte se bombastickou dovolenou v resortu Jaz Little Venice, asi 120km východně od letiště Káhira. Transfery nejsou součástí balíčku!
Jaz Little Venice Golf Resort Egypt Egypt

Balíček obsahuje

  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji
  • polopenze
  • neomezená hra, včetně míčků na driving rangi hřiště Sokhna Golf Course)

Nabídku do tohoto balíčku právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)

Poloha

Pětihvězdičkový hotel Jaz Little Venice Golf Resort se nachází v městečku El Hafair, asi 120km východně od Káhiry, na břehu Suezského průplavy, v bezprostřední blízkosti 27jamkového golfového hřiště Sokhma Golf Course.

Hotel

Intimní a exkluzivní 5-hvězdičkový hotel Jaz Little Venice je pro golfisty jako stvořený. Nachází se v pobřežní enklávě Ain El Sokhna a je to oáza klidu a pohody. Procvičte si golfový švih v rytmu Rudého moře. Tento prvotřídní golfový resort, na břehu měkké písečné pláže a vody, nabízí úchvatné 27jamkové hřiště s parem 72, 60 překrásných pokojů,restauraci, bar, 2 bazény, posilovnu a mnoho dalších zážitků.

Golfové hřiště Sokhna Golf Course

27jamkové mistrovské golfové hřiště je navržené renomovanými designéry golfových hřišť Johnem Sanfordem a Timem Lobbem. Hřiště je postaveno výhradně podle mezinárodních specifikací, s mírně zvlněnými fairwayemi, perfektními greeny a dobře umístěnými jezery a bunkery. Je to prostě golfové hřiště, které musíte hrát.