Kypr - Aphrodite Hills Hotel Atlantica*****

Zahrajte si golf na Kypru, kde panuje ideální golfové počasí po celý rok! Pětihvězdičkový Aphrodite Hills Hotel Atlantcica se nachází na jihozápadním pobřeží Kypru. Nabídka obsahuje ubytování v Deluxe pokoji, snídaně, wellness a golf na hřištích Aphrodite Hills, Minthis Hills Secret Valley nebo Elea Golf.
Paphos, Aphrodite Hills Kypr Kypr

Balíček obsahuje

  • 5 nebo 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji Deluxe
  • 3 nebo 5 green fee na hřištích: Aphrodite Hills, Secret Valley, Minthis, Elea (rozpis variant hry níže)
  • využití wellness
  • welcome drink
  • parkování
  • WiFi

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Termín Cena
17516.10.24 - 31.10.2436 645 Kčpoptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: *1 osoba

* Ceny za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji

ROZPIS VARIANT GOLFU:
3 green fee = 2x Aphrodite Hills, 1x volný výběr (Minthis, Secret Valley, Elea)
5 green fee = 2x Aphrodite Hills, 1x Minthis, 1x Secret Valley, 1x Elea

Cena nezahrnuje

  • pobytová taxa - platba na místě
  • polopenze: 830 Kč/os./den
  • all-inclusive: 1870 Kč/os./den

Poloha

Pětihvězdičkový Aphrodite Hills Hotel by Atlantica se nachází na jihozápadním pobřeží Kypru nedaleko místa, kde se podle legendy zrodila z mořské pěny bohyně lásky Afrodita. Mezinárodní letiště Paphos je vzdálené 17 kilometrů.

Hotel

Hotel báječně kombinuje klasiku se současností a je ideální pro páry i rodiny; je to perfektní útočiště pro ty, kteří chtějí jen relaxovat v našich Retreat Spa i pro sportovní nadšence, zejména golfisty. Elegantní hotel zasazený do oblasti prosycené kyperskou kulturou, mytologií a tradicemi je útočištěm pro vyznavače luxusu a je prvním resortním hotelem svého druhu na Kypru.

Aphrodite Hills Hotel by Atlantica ***** nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích Deluxe. Elegantní pokoje s balkónem obsahují 33m2 prostoru, plus standardní výbavu - WC, sprchu, fén, minibar, TV, trezor, WiFi zdarma a další.

V okolí najdeteřecké taverny, kde skvěle vaří, nebo si můžete objednat snídani či polopenzi. K dispozici je restaurace, bar, společný bazén pro všechny apartmány, 9 tenisových kurtů, fitness, lázně a wellness, soukromá pláž, půjčovna kol. Internet je ve společných prostorách za poplatek.

Golf Aphrodite Hills

Osmnáctijamkové mistrovské hřiště, golfová akademie a nádherná klubovna. To je golfové hřiště Aphrodite Hills, na kterém si přijdou na své začátečníci i ostřílení hráči.

Golf Minthis Hills

Osmnáctijamkové hřiště se nachází v místech, kde stával chrám z dvanáctého století. Nejstarší hřiště na Kypru charakterizují nádherné výhledy na pohoří Troodos. Je velmi technické, a proto potrápí i zkušené golfisty.

Golf Secret Valley

Mistrovské 18jamkové hřiště je precizně zasazeno do místní přírody se vzrostlou kyperskou vegatací a historickými skalními útvary. Ve spodní části hřiště se můžete těšit na krásné výhledy na Středozemní moře. Secret Valley patří mezi nejnáročnější golfová hřiště na ostrově. Vyniká skvělou kvalitou greenů a služeb a nabízí také osvětlenou smyčku 3 golfových jamek.

Golf Elea

Hřiště PAR 71 navržené Sirem Nickem Faldem je výyzvou pro všechny výkonnostní kategorie hráčů. Klade důraz na zachování přírodního vzhledu a autentickou středomořskou atmosféru. Hřiště je technické, k úspěchu vás dovede správná strategie a přesnost a možná i trochu štěstí.