Portugalsko - Sana Sesimbra Hotel****

Čtyřhvězdičkový hotel se nachází v malebném přímořském městečku Sesimbra kousek od písečné pláže Praia da Califórnia. Golfový balíček obsahuje ubytování se snídaní, vstup do bazénu a golf na hřištích Aroeira Pines Classic a Challenge + Quinta do Peru.

Balíček obsahuje

  • 4 nebo 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji
  • snídaně
  • 3x nebo 5x green fee na hřištích Aroeira Pines Classic / Challenge a Quinta do Peru
  • volný vstup do bazénu
  • WiFi

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Termín Cena
142x Aroeira, 1x Quinta do Peruceloročně - poptat
174x Aroeira, 1x Quinta do Peruceloročně - poptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: *1 osoba

* Ceny za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji

Cena nezahrnuje

  • pobytová taxa - platba na místě
  • polopenze s jedním drinkem --- Kč/osoba/den
  • parkování -- Euro/den - platba na místě

Poloha

Hotel Sana Sesimbra leží v půvabném přímořském městečku Sesimbra kousek od písečné pláže. Směrem do vnitrozemí kousek od hotelu je národní přírodní park Arrábida. Do centra města se dostanete za 5 minut, v blízkosti jsou golfová hřiště Aroeira Pines Classic, Aroeira Challenge, Quinta do Peru i jiná. Letiště v Lisabonu je vzdáleno 43 km.

Hotel

Čtyřhvězdičkový hotel svým hostům nabízí restauraci, krytý bazén, saunu, turecké lázně, vířivku, která je umístěna na střeše hotelu, stejně jako venkovní bazén a střešní bar, s nádherným výhledem. K dispozici je i biliár, hotelový trezor a Wi-Fi.

Prostorné pokoje s moderním nábytkem jsou klimatizované, většina s výhledem na pláž, k vybavení patří telefon, minibar, fén a televize.

Aroeira Pines Classic

18jamkové mistrovské hřiště Aroeira Pines Classic (dříve Aroeira I), otevřené v roce 1973, bylo navrženo architektem Frankem Pennickem a je odborníky považováno za jedno z nejlepších hřišť v Evropě. Je zařazeno do seznamu „Top 100 European Courses" časopisu Golf World, stejně jako druhá omsnáctka.

Pines Classic proplouvá alejemi vysokých borovic. Hřiště dlouhé 6080m vyžaduje přesnou hru z odpaliště, abyste se mohli bez potíží dostat na green. Pines Classic bylo dějištěm Portuguese Open 1996 a 1997, několikrát hostilo Ladies European Tour a další významné turnaje

Aroeira Challenge

Hřiště Challenge (dříve Aroeira II) bylo otevřeno v roce 2000. Architekt Donald Steel vycházel z doporučení European Tour a navrhl hřiště schopné hostit turnaje nejvyšší kategorie. 18 dlouhých greenu v sousedství 5 velkých jezer nabízí pestrou hru pro všechny kategorie hráčů.

Obě hřiště Aroeira se nacházejí v chráněném borovém lese v těsné blízkosti pláží Costa da Caparica.

Quinta do Peru Golf Course

Hřiště otevřené v roce 1994 je uznáváno jako 57. nejlepší hřiště v Evropě a patří do první desítky Top hřišť v Portugalsku. Bylo hostitelem mnoha mezinárodních soutěží. Se svými nádhernými výhledy na okolní hory a kapucínský klášter poskytuje potěšení amatérským hráčům, svojí obtížností však uspokojí každého profesionála.