Španělsko - Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa*****

Ubytujte se v luxusním pětihvězdičkovém hotelu na pobřeží Costa Blanca, který vám nabídne veškeré služby, které si od přepychového hotelu můžete přát. Golf si můžete zahrát na 27jamkovém golfovém hřišti La Sella Golf. Golfový balíček obsahuje ubytování se snídaní, green fee na La Sella Golf, připadně v kombinaci s El Bosque a Oliva Nova.
Costa Blanca, Denia Španělsko Španělsko

Balíček obsahuje

  • 3, 5 nebo 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji
  • snídaně
  • 2x, 4x nebo 5x green fee na hřišti La Sella Golf, El Bosque a Oliva Nova
  • welcome drink
  • využití fitness
  • parkování
  • WiFi

Nabídku do tohoto balíčku právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
* Ceny za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji

Poloha

Pobřeží Costa Blanca, cca 110 km jižně od Valencie napůl cesty do Alicante. Hotel je umístěn uprostřed pomerančovníkového a olivovníkového háje v národním parku Motgó přímo na 27-mi jamkovém golfovém hřišti La Sella Golf. Letovisko Denia, kde hotel leží, vytváří skvělou atmosféru s kavárnámi, obchody a restauracemi. Ve vzdálenosti 7-mi minut jízdy autem naleznete: "Quique Dacosta Restaurant", jenž se pyšní třemi Michelinskými hvězdami.

Ubytování

Luxusní pětihvězdičkový hotel nabízí prvotřídní služby v kombinaci s vynikajícím zařízením, lázněmi a bohatými možnostmi stravování. Milovníci golfu najdou svůj ráj na dosah ruky na přilehlém golfovém hřišti La Sella. Oblast nabízí širokou škálu možností pro volný čas, kulturu, gastronomii a sport ve spojení s výjimečným klimatem.

Lázně (za poplatek) v plném rozsahu, celoročně zprovozněný venkovní bazén, zdarma WiFi ve společných prostorách, bary, kavárna, restaurace, společenská místnost, fitness.

Klimatizované dvoulůžkové pokoje, kompletně renovované s mramorovými koupelnami, bezplatné WiFi, TV, minibar, trezor, psací stůl. Pokoje mají výhled do parku.

La Sella Golf

27jamkové golfové hřiště La Sella je 2 minuty chůze od hotelové recepce. Je to krásné hřiště obklopené původní vegetací, kde můžete hrát golf po celý rok. Hřiště, které leží uprostřed pomerančovníků, olivovníků, mandloní a piniových hájů, navrhl věhlasný Jose Maria Olazabal. Hřiště se rozprostírá na úpatích hor a poskytuje přes fairwaye a greeny nádherné výhledy do okolí. Hrají se zde významné mezinárodní turnaje s vynikajícím obsazením světových hráčů.

El Bosque Golf

Poloha hřiště na úpatí hor předurčuje jeho ráz. Architekt Robert Trent Jones senior dokonale využil tvarovanou krajinu se středomořskou vegetací, která mu pomohla vyvořit vlnící se fairwaye. Za zmínku stojí především greeny s krásně tvarovanými bun kery, které společně s dokonalou kvalitou zajistí mimořádný zážitek z patování. PAR 72 s délkou 6249m vyžaduje především správně zvolenou taktiku a řádně procvíčí i zkušené golfisty.

Oliva Nova Golf

Oliva Nova představuje linksové hřiště z pera Seve Ballesterose. Charakteristické jsou především vodní překážky, které na vás číhají na 15 z 18 jamek. Jedná se o PAR 72, 6350m dlouhé technické, jemně zvlněné hřiště pro příjemnou hru.