Srí Lanka - 12denní poznávací cesta s golfem

Poznejte pravou Asii a zahrajte si na třech exotických golfových hřištích! 12denní cesta po Srí Lance obsahuje 11 nocí se snídaní, 3x golf, auto s anglicky mluvícím řidičem a průvodcem, transfery po ostrově, pitnou vodu a opravdu našlapaný program. Tento balíček můžete také objednat jako dárek s využitím v sezoně 2025.

Balíček obsahuje

  • 11 nocí ve dvoulůžkovém či třílůžkovém pokoji
  • snídaně - většina hotelů nabízí jak anglickou tak typickou srílanskou snídani
  • 3x golf na hřištích Colombo, Victoria a Nuwara Eliya
  • klimatizované auto s anglicky mluvícím řidičem a průvodcem
  • transfery po ostrově
  • pitnou vodu
  • opravdu našlapaný program

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Varianta Termín Cena
1113ve dvojiciceloročně25 290 Kčpoptat
1113ve skupině 3 osobceloročně20 790 Kčpoptat
1113ve skupině 4 osobceloročně20 550 Kčpoptat
1113ve skupině 5 osobceloročně18 590 Kčpoptat
1113ve skupině 6 osobceloročně17 590 Kčpoptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: 1 osoba, ve dvojici
  • Cena-2: 1 osoba, ve skupině 3 osob
  • Cena-3: 1 osoba, ve skupině 4 osob
  • Cena-4: 1 osoba, ve skupině 5 osob
  • Cena-5: 1 osoba, ve skupině 6 osob

* Ceny za osobu při uvedeném počtu osob ve skupině + následující ubytování (možno nacenit i jiné kombinace):

  • 2 osoby - 1 dvoulůžkový pokoj
  • 3 osoby - 1 trojlůžkový pokoj
  • 4 osoby - 2 dvoulůžkové pokoje
  • 5 osob - 1 dvoulůžkový + 1 trojlůžkový pokoj
  • 6 osob - 2 trojlůžkové pokoje

Program

1. den: přílet, transfer do hlavního města Colombo, rybí trhy v Negombu (zdarma) a relax po cestě

2. den: 10:00 golf na hřišti Colombo a večerní prohlídka Colomba

3. den: návštěva pravé srílanské vesnice s tradičním srílanským obědem (cena dle menu), skála Pidurangala (vstup cca 120 Kč), západ slunce na skále Sigiriya (Lví skála) (vstup cca 770 Kč), ajurvédská masáž (cena dle balíčku)

4. den: koupání, krmení a ježdění na slonech (cena dle balíčku), skalní chrám Dambulla (vstup cca 240 Kč), zahrada koření (zdarma), hinduistický chrám Matale (vstup cca 50 Kč)

5. den: 10:00 golf na hřišti Victoria, Chrám Buddhova zubu (vstup cca 240 Kč) a kulturní show v Kandy (vstup cca 190 Kč)

6. den: Královská botanická zahrada v Kandy (vstup cca 240 Kč), čajová továrna (zdarma), čajové plantáže (zdarma) a vodopád Ramboda (zdarma)

7. den: golf na hřišti Nuwara Eliya a prohlídka města Nuwara Eliya

8. den: 5:00 NP Hortonské pláně (vstup cca 700 Kč), 12:45 jízda vlakem mezi čajovými plantážemi (cena dle jízdenky) a město Ella

9. den: Malá Adamova hora (zdarma), Skalní chrám Buduruwagala (vstup cca 50 Kč) a NP Yala Jeep Safari (výlet za cca 1 750 Kč)

10. den: pozorování rybářů na kůlech a relax na pláži Mirissa

11. den: relax na pláži Mirissa nebo lodní výlet za delfíny a velrybami (cena dle balíčku)

12. den: říční safari - ostrov skořice, rybí pedikúra, chrám a pozorování ptáků (výlet za cca 580 Kč), želví farma (vstup cca 120 Kč), nizozemská pevnost Galle (zdarma) a odlet

Program zájezdu lze upravit na míru. Byli jsme na místě a rádi Vám poradíme. Na tento balíček se vztahuje možnost zapůjčení travel bagu zdarma (omezená kapacita).

Ubytování

11 nocí strávíte v pěkných guest housech, ve kterých je naprostou samozřejmostí teplá voda, klimatizace a WiFi. V ceně ubytování je anglická snídaně, kterou můžete vyměnit za typickou srílanskou snídani - rýžové placičky s pastou z kokosu a čili, vajíčka na kari, palačinky s kokosovým sirupem, tropické ovoce a čaj nebo kávu.

Golf

Zahrajete si na třech golfových hřištích - Victoria, Nuwara Eliya a Colombo, která patří mezi nejpopulárnější osmnáctky v jižní Asii. Na hřišti Nuwara Eliya si nenechte ujít návštěvu nádherné klubovny, která je jak vystřižená z anglického venkova.

Golfové hřiště Colombo

Royal Colombo Golf Club, který byl založený v roce 1880, je nejstarším golfovým klubem na Srí Lance. Právě tady se Brirtové žijící na Srí Lance rozhodli, že je nejvyšší čas ukázat místním hru pocházející ze Skotska.

Golfové hřiště Victoria

Osmnáctku, která leží v tropickém ráji daleko od civilizace, charakterizují zvlněné fairwaye a velké greeny. Hřiště je velmi fotogenické a právem patří mezi nejkrásnější hřiště v Asii.

Golfové hřiště Nuwara Eliya

Golfové hřiště v bezprostřední blízkosti městečka Nuwara Eliya založili v roce 1889 britští plantážníci, kterým chyběl po práci aktivní odpočinek. Hřiště nabízí nádherné výhledy na čajové plantáže, na kterých roste čaj té nejvyšší kvality. Pro místní hřiště jsou typické dlouhé a úzké fairwaye, které lemují stromy, a proto je tady klíčem k úspěchu přesnost.