Turecko - Kaya Belek Hotel*****

Zahrajte si golf v zemi, kde panuje ideální golfové počasí po celý rok! Golfový balíček obsahuje ubytování na sedm nocí, stravování all inclusive, golf na hřišti Kaya Palazzo a transfery mezi hotelem, letištěm a hřištěm. Jedete v partě? Osmý golfista je zadarmo!
Antalya, Kaya Belek Hotel Turecko Turecko

Balíček obsahuje

  • 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji
  • all inclusive
  • 3x green fee Kaya nebo 3x Kaya + 1x Montgomerie
  • transfer z letiště do hotelu a zpět
  • transfery z hotelu na hřiště a zpět
  • využití bazénů
  • 8. golfista ve skupině zdarma

Nabídku do tohoto balíčku právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)

* Ceny platí za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji
* Možno objednat i více her

Poloha

Pětihvězdičkový Kaya Belek Hotel se nachází v populární golfové oblasti Belek, která leží nedaleko městečka Antalye. V bezprostřední blízkosti hotelu se tak nachází nejen golfová hřiště, ale také nádherné pláže a památky, které určitě stojí za návštěvu.

Hotel

Kaya Belek Hotel***** nabízí restaurace s místní i mezinárodní kuchyní, bary, bazény, hotelové lázně se širokou nabídkou nejrůznějších procedur, fitness centrum a další sportovní vyžití včetně tenisových kurtů a vodních sportů.

Pokoje jsou vybavené koupelnou se záchodem, klimatizací, trezorem, fénem, telefonem, minibarem, WiFi, televizí se satelitem a mají výhled na moře nebo na les.

Golfové hřiště Kaya Palazzo

Hřiště, které bylo otevřené v roce 2007, potrápí hráče zejména šestapadesáti bunkery a osmi jezery. Patří mezi kratší, a proto se na něm velmi dobře pobaví i úplní začátečníci.