Turecko - Sueno Golf Hotel*****

Zahrajte si golf v zemi, kde panuje ideální golfové počasí po celý rok! Golfový balíček obsahuje ubytování na sedm nocí, all inclusive, golf na hřištích Pines a Dunes a transfery mezi hotelem, letištěm a hřištěm. Jedete v partě? Osmý golfista je zadarmo!
Antalya, Sueno Golf Hotel Turecko Turecko

Balíček obsahuje

  • 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji Land view
  • all inclusive
  • 5x green fee nebo neomezený golf na hřištích Sueno Pines & Dunes
  • využití bazénů
  • transfer z letiště do hotelu a zpět
  • 8. golfista ve skupině zdarma
  • WiFi

Nabídku do tohoto balíčku právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)

* Ceny platí za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji

Poloha

Pětihvězdičkový hotel Sueno Golf Hotel se nachází v populární golfové oblasti Belek, která leží nedaleko městečka Antalye. V blízkosti hotelu, který najdete přímo na golfovém hřišti, jsou nádherné pláže a památky, které určitě stojí za návštěvu.

Hotel

V hotelovém komplexu nechybí bazény, hotelové lázně se saunou, fitness centrum, tenisové kurty, kino nebo bowlingové dráhy. Součástí areálu jsou restaurace, bary, ale také golfová klubovna. Pro hosty je připravený bohatý animační program.

Pokoje Standard Land View o velikosti 30-35 m² mají balkón a jsou vybavené koupelnou se záchodem, klimatizací, trezorem, fénem, telefonem, minibarem, WiFi a televizí se satelitem

Sueno Golf Club

Dvě mistrovské osmnáctky Sueno Pines a Sueno Dunes charakterizují úzké fairwaye, které vyžadují velmi přesné rány. Sueno Pines má velké množství vodních překážek a bunkerů, a dokáže tak potrápit i zkušené hráče. Sueno Dunes nápadně připomíná linksová hřiště je považováno za snadnější.